Thunderbolt til HDMI

Alle de nye macbook’s iMac’s og de andre mac computere kommer med et thunderbolt stik, men det kan være svært at finde ud af hvilke adaptere du skal bruge da der ikke er nogen adaptere som hedder thunderbolt adaptere. Regelen er den at der er bygget en mini displayport ind i thunderbolt porten det betyder at du skal bruge Mini displayport til alt der har med video port at gøre.

Thunderbolt og Mini Displayport er lidt det samme, der er Mini displayport bygget ind i Thunderbolt, så alle adaptere som virker til Mini Displayport virker også til Thunderbolt.

Thunderbolt til HDMI er bare en simpel adapter, der er ikke noget svært i den, det er bare en simpel passiv(betyder der ikke er strøm i den) adapter, som betyder at thunderbolt har både HDMI, dvi og vga indbygget, hvilket betyder at forbindelserne bare skal tilsluttes for at den virker, der skal ikke installeres nogen drivere eller indstilles noget eller som med andre adaptere være en lille computerchip som laver forbindelsen om.

En Thunderbolt til HDMI er bare det, selv om der er bygget mange andre ting ind i både HDMI og thunderbolt er det kun video og lyd signalet som bliver overført, både HDMI og thunderbolt har også netværk, USB, sluk/tænd og sikkert flere – men disse er ikke bygget ind i nogen adaptere som findes nu.

Med en thunderbolt til HDMI adapter kan du sætte din iMac, Mac mini, Mac pro, Macbook, Macbook Air, Macbook pro eller en anden til dit TV eller en ekstern skærm, på den måde kan du få flere plads på computeren til at arbejde eller se film på dit tv, direkte fra din Mac computer.

En Thunderbolt til HDMI adapter er en let og lavpraktisk metode til at få indhold, netflix, film, tv serier eller spil op på en større tv skærm, tv’et står der alligevel, så hvorfor ikke bruge det – med den enhed som har aller mest indhold overhoved, nemlig din Mac computer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.