Thunderbolt til VGA

Thunderbolt til VGA-adapteren giver dig mulighed for at forbinde din Mac computer til en videoskærm med en VGA-forbindelse. Det kunne eksempelvis være, hvis du skulle holde en præsentation, hvor dit publikum også skulle se skærmen, eller hvis du vil se en film fra din computer på storskærmen derhjemme.

Brug Mini DisplayPort til VGA Adapteren til at forbinde din Mac til en standard analog monitor, projector eller LCD som også bruger en VGA-udgang eller kabel. Tilslut DisplayPortens ende ind i din enhed og tilslut den anden ende af VGA kablet, samt de andre monitorer, der er forenelige med VGA, LCD skærme og projektorer for at få et knivskarpt billede!

Kan kun bruges til Mac Computere, der har en Mini DisplayPort eller Thunderbolt Port.

Med en VGA-adapter kan du skabe forbindelse til hvilken som helst Mac med en Display eller Thundebolt port. Dermed kan du håndtere dine projektere i en langt højere skala – ideelt til præsentationen i virksomheden eller til møder og sammenkomster. Alt hvad du foretager dig på din Mac computer vil blive skaleret op så dit publikum langt nemmere fanger essensen af din præsentation med et større visuelt element og en langt mere interaktiv oplevelse.

 Om du vil have en hyggelig hjemmeaften med kæresten, og vælger at smide filmen op på storskærm, eller om du skal holde en præsentation foran dine kollegaer vil VGA-adapteren klare opgaven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.